Biorezonancia

Biorezonancia – állapotfelmérés és terápia

Rezgések révén van kapcsolatunk az univerzummal, melyet részben az érzékszerveink (látás, hallás), részben a csakráink, energiaközpontjaink érzékelnek. Az utóbbiak továbbítják a „csillagok üzenetét” a sejtjeinkhez. Ez az információ áramlás fénysebességgel történik, oly gyorsan terjed, akár a gondolat. A közvetítő közeg a laza rostos kötőszövet, mely a távol keleti filozófiák szerint energiacsatornáinknak (meridiánok, nádik) is otthont ad.

Ha a belső vízterekben (vér, sejtek, laza rostos kötőszövet) a sav-bázis egyensúly eltolódott, vagy méreganyagok, anyagcsere végtermékek halmozódnak fel, a rezgésinformáció és az energia áramlása akadályozott. Ez a folyamat először a sejtszintű anyagcserét rontja, majd szervek, szervrendszerek működését zavarja, később szervi megbetegedéseket okoz. Rezgésmintánk változása az adott folyamatra jellemző, ezért speciális eljárással, a scio berendezés segítségével lefordítható a számítógép nyelvére, így lehetővé válik az élő szervezettel – emberi, vagy állati testtel a kommunikáció a biológiai rezgések szintjén. Az állapotfelmérés a pillanatnyi eltolódásokat, diszharmóniákat jelzi, megmutatja a szervezet méreganyagokkal való terheltségét, nyomon követhető képet ad a sejtek működőképességéről, feltérképezhetők a vitamin- és ásványi anyagok hiánya, rejtett rizikófaktorok, hormonális diszharmónia, lelki egyensúlyvesztések stb. A biorezonancia kezelés a sejtek anyagcseréjét, működését és kommunikációját javítja, helyre állítja az életenergia harmonikus áramlását. Összességben támogatja a szervezet öngyógyító és méregtelenítő folyamatait, segíti szervezetünket a stresszel teli életünkhöz való alkalmazkodásban.

Az egészség megőrzéséhez, helyreállításához ezen felül szükség van

• a szervezet számára fontos makro- és mikrotápanyagok pótlására (vitaminok, ásványi anyagok, zsírsavak, antioxidánsok, aminosavak, stb. – az ortomolekuláris medicina elvei szerint),

• a sejtek oxigén ellátásának biztosítására (pl. mozgásterápia, oxivizek),

• és a regulációs mechanizmusok stabilizálására (pl. fitoterápia, homeopátia, masszázs kezelés, stb.)

Mindezek együttesen a természet rendjébe illeszkedően szolgálják életfolyamataink zavartalanságát. Lajos Atya gondolataival: a természet lassan, de biztosan gyógyít, ha hagyjuk.